Flashnote is a quick notes manager

Har du ofte behov for at lave et hurtigt notat? Det kan være et telefonnummer, en webadresse, et citat, noget tekst...etc. Der er masser af eksempler, og der er lige så mange løsninger: Åben Notesblok eller Wordpad, brug et program der er lavet til personlige oplysninger (PIM)...etc. Men alle disse løsninger er langsomme og upraktiske. De kræver alle at du først opretter en fil, eller et nyt emne, og finder et sted at gemme det, før du kan skrive en simpel note.

Flashnote er løsningen på dette problem. Det er et hurtigt og effektivt lille program, der på en bekvem måde gemmer din tekst. Brug programmets genveje til at åbne det, indsæt din tekst og tast ECS for at skjule det igen. Så nemt er det. Det tager ganske kort tid, og du behøver ikke åbne andre programmer.

Flashnote er ikke et program der administrerer dine oplysninger, det er ikke en elektronisk notesbog eller et tekstbehandlingsprogram. Flashnote er udelukkende udviklet med henblik på gemme hurtige notater, så du ikke bliver forstyrret i dit arbejde. Og så er det også gratis.Flashnote is free software

To support further development of Flashnote please consider making a donationGet Flashnote
v. 4.8 May 25'2017


Get Portable
v. 4.8 May 25'2017